Az altatásra ítélt kutya végül megtalálja a számára legtökéletesebb családot

vakkutya

Lee Ashernek nem a legszebben indult a napja, hiszen az ő általa nevelt husky kölyköket örök családjukhoz költöztette. Annak örült, hogy jó otthonba kerültek, viszont tudta, hogy nagyon hiányozni fognak neki.  Amikor ellátogatott a menhelyre, hogy elbúcsúzzon tőlük, akkor még nem sejtette, hogy egy kutyával fog hazatérni.

A kutyát, akivel Lee megismerkedett, Bradleynek hívják és az egyik szemére félig, a másikra teljesen vak volt. Bradley kóbor kutya volt, mielőtt a menhelyre került. Tudták, hogy nem sok esély van arra, hogy örökbe fogadnak egy majdnem teljesen vak kutyát, ezért arra az elhatározásra jutottak, hogy elaltatják.

vakkutya

Lee megtudta, hogy mit akarnak vele tenni, ezért úgy döntött, hogy magával viszi a tanyájára, kíváncsi volt hogyan fog ott boldogulni a többi mentett kutyájával.

Amikor megérkeztek a tanyára, Bradleyt egy kicsit elszigetelték a többi kutya elől, nehogy túl sok inger érje. Azonban a kutya nem félt, inkább izgatott volt a többi kutya miatt és rögtön megbarátkozott velük. Bradley nagyon magabiztos volt, annak ellenére, hogy szinte teljesen vak volt. Bátran vágott neki az első csoportos sétának, olyan volt, mintha mindig is velük élt volna.

vakkutya

A házban is kapott egy eligazítást, emiatt pedig megnyugodott. Bradley kezdte felfogni, hogy egy szerető otthonba került, ahol egyáltalán nem kell félnie senkitől. Nem sokkal ezelőtt még altatásra készült, most pedig egy család szeretetét élvezheti.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló