Az emberek folyamatosan kerülték ezt a kutyát az örökbefogadási eseményen – az ok szívszorító

A közelmúltban került a nyilvánosság elé a négyéves Olaf kutya szomorú sorsa. Minnesotában élő, szerető ideiglenes gazdája már régóta próbált örök otthont találni neki, de minden igyekezete sikertelen volt.

Legutóbbi kísérlete azonban, hogy bemutassa a kutyát a potenciális örökbefogadóknak, különösen szívszorító volt. Igazán jól mutatta, milyen terhet kell a hátán cipelnie ennek a szerencsétlen kutyusnak.

Bár remélte, hogy az a nap talán szerencsés lesz Olaf számára, minden reménye szertefoszlott, amikor odaértek. Mint magyarázta, elég sokan érdeklődtek iránta.

szivszorito

Sajnos, amint megtudták, hogy milyen szomorú állapotban van, csak elfordították a fejüket, és elmentek. Ez a valóság egyszerűen összetörte ennek a nőnek a szívét.

A videó felirata feltárja ezt a szomorú valóságot: “Olafnak neurológiai betegsége van, ami a hátsó lábak gyengeségét okozza. Tud járni, futni és játszani – csak billeg és nehezen boldogul a lépcsőkön. Ez hihetetlenül megnehezítette az örök család megtalálását. Senki sem akar nagy, speciális igényű kutyát.”

Nem csak az a szomorú, hogy ez a kutya neurológiai állapota miatt nem találkozhat a boldog élettel. Az a tény, hogy senki sem akarja őt csak azért, mert billeg és nehezen boldogul a lépcsőn, még szívszorítóbbá teszi ezt a történetet.

@wilfredthedestroyer Olaf has a neurological condition that causes back leg weakness. He can walk, run & play – he’s just wobbly & struggles with stairs. This has made finding his forever family incredibly difficult. No one wants to large special needs dog 😞 #minnesota #ndlbrescue #greatpyrenees #rescuedog #fosterdog ♬ Beautiful Boy Edit – 𝙇𝙖𝙣𝙜𝙪𝙁𝙞𝙡𝙢𝙨

A videó sok ember szívét összetörte és rengeteg együttérző komment érkezett. Reméljük, hogy nem marad csak a kommenteknél, hanem valaki valóban kedvességet és emberséget mutat, és megnyitja a szívét ennek a különleges kutyának.

Mint minden más kutyus, az Olafhoz hasonló kutyák is megérdemlik, hogy szeressék őket – talán még jobban is.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló