A kutya csodával határos módon lábra áll, miután egy nő kidobta az erkélyről

sebesultkutya

Egy floridai nő jelenetet okozott egy Motel-ban, aminek az lett a vége, hogy kidobta németjuhászát az erkélyről. Egy rendőr az egész eszmecserét videóra vette, a gyanúsítottat pedig azonnal letartóztatták. Szerencsére a kutya túlélte az esést, és elvitték az őt bántó nőtől. De amint azt gyanítják, a most “Csoda” nevet viselő kutyát megrázta ez a szörnyű esemény.

Zavar a motelban

A rendőrök a motelhez siettek, miután bejelentések érkeztek egy nőről, aki azzal fenyegetőzött, hogy leugrik az erkélyről. A személyzet elmagyarázta, hogy a nő a káosz közepette egy szobalányra is rátámadt. Ezért a tisztek a motelszobájába rohantak, és bekopogtattak az ajtón. Miután nem válaszolt senki, a tulajdonos kulcsával készültek kinyitni az ajtót. Ekkor azonban a nő hirtelen kirontott az ajtón németjuhászával a karjában.

Eleinte a rendőrök azt hitték, hogy csak viszi valahova a kutyát, de aztán figyelmeztetés nélkül kidobta a kutyát az erkélyről. A tiszt nem akart hinni a szemének. Gyorsan letartóztatta a nőt, de a nő mindent megtett, hogy ellenálljon. Szerencsére más rendőrök segítségével a rendőrautóhoz tudták vinni.

sebesultkutya

Szerencsére a kutya a lábára tudott állni, de pánikszerűen elszaladt. Egy csoport együtt dolgozott azon, hogy megtalálják és biztonságba helyezzék. Jose Carnot észrevette a kutyát, amint egy teherautó mellett vonszolja maga után a pórázát. Tudta, hogy valami nem stimmel, ezért a kutya után rohant, és megmentette.

A nőt, akinek Allison Murphynek hívják, a Volusia megyei börtönben tartják fogva. Jelenleg állatkínzásért és letartóztatásnak való ellenállásért vádolják. Kezdetben nem volt hajlandó megjelenni a bírónál, de a bíró azóta mentális kivizsgálást kért.

Csoda, a kutya felépülése

A tisztviselők a kutyát az Atlantic Állatkórházba szállították sürgősségi ellátásra. Összességében egészségesnek tűnt az esés után, amellett, hogy megijedt. Később azonban a röntgenfelvételek során kiderült, hogy egy varrótűt nyomtak a combjába, amit aztán műtéttel eltávolítottak.

Csoda jelenleg a Volusia County Animals Servicesnél van, ahol lábadozik a beavatkozás után. Remélhetőleg hamarosan új otthonra lelhet, ahol megbecsülik. Egyetlen kutya sem érdemli meg, hogy átélje azt, amin ő keresztülment, így valóban csoda, hogy biztonságban van.

sebesultkutya

FIGYELMEZTETÉS: A videó zavaró lehet egyes olvasók számára.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló