Egy elhagyott husky az emberekhez fordul, hogy segítsenek megmenteni a kölykeit

segitségkérés

Egy nő egy husky kutyával találkozott az utcán, aki láthatóan segítségért könyörgött, miután kiskutyái betegek voltak. A nő felhívta az állatmentőket, hogy egy anya kutyának és öt kölykének van szüksége segítségre. De napokig tartó keresés után még mindig az elhagyott kutyát keresték.

Aztán végre meglátták az édes huskyt és két kiskutyáját. A nő arról is beszámolt, hogy valaki elvitt három kölyköt, de az anyukát két nagyon beteg kiskutyával hagyta.

segitségkérés

Az állatmentők felkapták a huskyt és a kölyköket és berakták őket az autóba. Aztán amilyen gyorsan csak tudták, elvitték a kölyköket az állatorvoshoz. Kiderült, hogy a kölykök gyulladásos bélbetegségben szenvedtek, de a fehér kölyökkutya sokkal betegebb, mint a barna.

A fehér kölyökkutya szintén férges volt és nagyon súlyos állapotban van. Úgy tűnt, minden ellene dolgozik, de folytatták a küzdelmet, hogy megmentsék az életét. Erőfeszítéseik ellenére sajnos nem tudták megmenteni.

segitségkérés

Így maradt a kis barna kutyus, aki szerencsére teljesen egészséges lett. Az imádnivaló kiskutyát hazavitték egy ideiglenes gazdihoz, ahol kiderült, hogy imád a gyerekekkel játszani. Minden remekül ment ennek a kutyusnak a testvére elvesztése ellenére.

A kutyamama is lábadozik, és egy farmon él tovább, ahol imád lenni. Rengeteg szeretetet kap, kirándulnak a gazdájával, és még egy szamár barátja is lett, akivel játszhat. Nehéz élete volt, de az szerencsére már csak a múlt, most végre biztonságban van és szeretetben él, ahogy mindig is kellett volna!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló