Egy építkezésen magára hagyott kiskutya sírva könyörgött, hogy valaki mentse meg őt

dobozban

Amikor az állatmentők segélyhívást kaptak egy építkezésen elhagyott labrador kölyökkutyáról, tudták, hogy azonnal mindent félre kell tenniük, és meg kell menteniük.

Sajnos, mivel az építkezésen belül volt, az elszánt állatmentőknek be kellett hatolniuk a területre, hogy visszaszerezzék. Sokáig keresték, de nem tudták megtalálni. Úgy döntöttek, hogy körülnéznek az építkezésen, amikor észrevettek egy kartondobozt, amelyből egy apró fej kandikált ki.

dobozban

Mivel odakint nagyon hideg volt, nem vesztegették az időt, és melegebb helyre vitték. Szerencsére a kölyök egyáltalán nem félt a megmentőktől. Mintha tudta volna, hogy azért vannak ott, hogy megmentsék.

Nyilvánvaló volt, hogy az imádnivaló kölyök nagyon fiatal volt, és elszakították az anyjától. Ez nagyon megterhelő lehet a kölyök számára, ezért tudták, hogy nagyon óvatosnak és gyengédnek kell lenniük vele, hogy ne zavarják meg még jobban.

dobozban

Miután annyi időt töltött az építkezésen, a kiskutya rendkívül poros és piszkos volt. Ezért meleg fürdőt készítettek neki. Miután szépen megtisztult, végre eljött az uzsonna ideje!

Biztosak vagyunk benne, hogy amikor eljön az ideje, ez az imádnivaló kölyökkutya örökké szerető otthonra talál, amely a legjobb életet biztosítja neki!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló