Az összetört lelkű kutya napokig várta gazdáját annál a hídnál, ahonnan az korábban leugrott

Kína egyik városában készült a fotó a kutyáról, aki napokig egy hídon ülve várakozott. A fotó villámgyorsan terjedt a közösségi oldalakon, látszik rajta, hogy a kutya csak bámulja a folyót. Később kiderült, hogy gazdájára várt, aki öngyilkos lett és innen ugrott a folyóba.

A kutya követte gazdáját a hídhoz és szemtanúja volt a tragédiának. A hídon szolgálatot teljesítő munkások meg is erősítették ezt.

A fotó készítője, Xu a közösségi oldalán megírta, hogy ő szeretné magához venni a kutyát. Azonban hiába próbálkozott, a kutya sem ételt, sem italt nem fogadott el tőle. Megpróbálta felvenni, de megijedt és elszaladt. Világos volt, hogy a kutya még mindig a gazdáját várja.

Mikor Du Fan, a wuhani állatmentő szervezet vezetője meglátta Xu posztját a kutyusról, pár önkéntessel együtt elindultak megkeresni őt. Felhívást intézett az emberekhez is, hogy aki tud valamit a kutyáról, az juttassa el hozzájuk az információkat.

“Bízunk benne, hogy sikerül új otthont találni a kutyusnak. Nagyon szomorú, hogy egy ilyen hűséges kutya az utcán kóborol” – mondta Du Fan.

A közösségi oldalakon több ezer embert érintett meg a kutya története. Bár az soha nem fog kiderülni, vajon mi vezette a gazdáját arra, hogy véget vessen az életének, reméljük, hogy a hátrahagyott kutyája kap még egy esélyt az élettől és szerető családra talál majd.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló