Egy parkolóban dobták ki a kutyamamát és 9 kölykét, de egy jólelkű ember megmentette őket

A fotó, ami a kutyamamáról és 9 – 2 hetes kölykéről készült, akiket egy parkolóban dobtak ki, minden jóérzésű embert mélységesen felháborított. A kutyákat egy műanyag ládába tették és magukra hagyták a texasi Abilene-ben.

Szerencsére a Jó Szamaritánusok posztolták a képüket a közösségi oldalakon, így sikerült elérni azokat a jó embereket, akik aztán megmentették őket.

A fotók gyorsan terjedtek és eljutottak a helyi állatmentők két önzetlen önkénteséhez, akik rögtön a kutyák segítségére siettek.

“Láttam a fotót és egyszerűen megszakadt a szívem. Azonnal hívtam Angelt és elindultunk a kutyusokért” – mesélte Misty Boerger, az egyik megmentő. “Fogalmam sincs, hogyan tehet ilyet bárki is. Magára hagyni egy kutyamamát a 2 hetes kölykeivel.”

Az anyuka, az 5 éves boxer nagyon meg volt rémülve és szemmel láthatóan gyors segítségre volt szüksége. Megszámlálhatatlan sérülés volt a testén, olyan nyílt sebek, melyek folyamatosan nedveztek. Az önkéntesek az autó hátsó ülésére tették a kis családot és az állatorvoshoz vitték őket.

Az anyuka, aki a Dory nevet kapta és a kicsik nagyon jól érzik magukat a nevelőotthonukban, és napról napra jobban vannak. Sajnos azonban egyik kiskutya nem maradt életben. Torokrákja volt, el kellett altatni.

Az állatmentők folyamatosan posztolnak képeket a kutyusokról, akik ma már egészségesek és várják, hogy szerető gazdikra találjanak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló