Egy férfi élettelen kiskutyát húzott ki a folyóból, az újraélesztés nem sikerült, majd remek tervvel állt elő

hősférfi

Az apró állatok különösen sérülékenyek. Ha elválasztják őket az anyjuktól, a világ egy igazán ijesztő hellyé válik számukra. Amikor egy férfi meglátott egy apró kiskutyát lebegni a folyón, tudta, hogy gyorsan kell cselekednie, hiszen kis teste élettelennek tűnt.

A férfi megragadta, majd mellkasának dörzsölésével próbálta újraéleszteni. Látta, hogy a kiskutyában még van élet, de nehezen kapott levegőt. Jelentősebb beavatkozás nélkül a kölyökkutya biztosan meghalna. De ami ezután következett, az hihetetlen volt!

Beszalad a házába és egy műanyag kulacsot kér. Felesége az alján elvágja, így tölcsérként használhatja és több levegőt juttathat a kölyökkutya tüdejébe. Akárcsak egy oxigénmaszk.

A férfi ráhelyezi a tölcsért a kölyökkutya arcára és fújni kezd! Lélegzet után lélegzet, a levegő mélyebbre jut apró testében. A kölyökkutya végül mélyebb lélegzetekkel válaszol. Mozogni kezd. Működik! Az apró, élettelen kölyökkutya a hős szeme láttára változik át!

hősférfi

A videófelvétel valóban hihetetlen. Soha nem fogjuk megtudni, hogyan került a kiskutya a folyóba, de azt tudjuk, hogy hősök sétálnak közöttünk, akik nem adják fel, ha egy értékes élet megmentéséről van szó! Nem számít, milyen apró!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló