Egy szívmelengető történet arról, hogyan segített a kisbaba sírása egy családnak hazajuttatni eltűnt kutyájukat

síróbaba

Luna családjának gondjai voltak, hiszen szeretett kutyájuk eltűnt, de az 5 hónapos kisbaba, Bowen sírása varázslat szerűen működött.

Luna az ausztrál juhászkutya még mindig a közelben volt, miután a hónap elején elvesztette virginiai gazdáit. Sem egy csapda, sem a kedves emberek segítsége nem hozta őt haza. Ehelyett Bowen volt az, aki végül hazahozta a sírásával.

“Azt hiszem, sokkal jobban szereti őt, mint ahogy azt képzeltük.” – mondta Amber Myers, Bowen édesanyja és Luna gazdája.

síróbaba

Luna, aki egy 8 hónapos kutyus imád játszani, és szereti a hasvakarást, február 5-én délután elszökött. Úgy tűnt, hogy a család autójából ugorhatott ki, amikor otthonukhoz közeli helyen intézték az ügyeiket.

A hétvége hátralévő részét Luna keresésével töltötte a család. Sandra Colstonhoz, a Missing Animal Response Network kedves munkatársához fordultak, aki hasznos térképet készített számukra. Amber elmondta, hogy ruhákat helyeztek el a ház előtt, hogy könnyebben hazataláljon.

A család tovább folytatta a keresését, miután hétfőn reggel meglátták őt egy térfigyelő kamerán. Amber sógora vette észre a kutyát és próbálta befogni, de gyorsan elszaladt előle, bizonyára megrémült.

síróbaba

Amber aznap a következő üzenetet tette közzé a Facebookon: “Ha látnád Lunát, kérjük NE próbáld meg befogni, mert el fog szaladni.”

Azok a kutyák, akik eltűnnek vagy eltévednek sokszor szokatlan viselkedést mutatnak, hiszen amikor ismeretlen helyen vannak, akkor a harcra vagy a menekülésre irányuló késztetésük elhatalmasodik. Amber elmondta, hogy Luna is egészen máshogy viselkedik, hiszen eddig nagyon közvetlen, barátságos volt az emberekkel, sosem félt tőlük.

A család többsége hétfőn újra keresni kezdték Lunát. Míg a legtöbben gyalog keresték, Amber nővére, annak 10 éves lánya és Bowen az autóban ültek.

Amikor Bowen sírni kezdett, nagynénje felkapta a síró gyereket és kiszállt a kocsiból. Luna ekkor váratlanul megjelent és odasietett a kisbabához. Amber szerint a sírása vonzotta őt hozzá.

Bár Amber hallott róla, hogy a kutyák és gyerekek közt egyedi kötelék alakul ki, esze ágában sem volt megsiratni Bowent. Most, hogy újra együtt vannak, élvezhetik a közös játékot és a pihenést. A hasvakarás ötlete sokkal élvezetesebbnek tűnik, mint egy egyéni szabadtéri expedíció.

síróbaba


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló