Egy szomorú pitbull fékezhetetlen könnyei, aki nem érti, miért hagyta el a családja

könnyekközt

A családja által a menhelyen hagyott, megtört szívű pitbull fékezhetetlen könnyei valóban a legszívszorítóbb látvány. A kutyák nagyon szeretetteljes állatok, akik feldobják bárki életét, és az a hely, ahol igazán boldogok, az otthonuk a szeretteikkel. Mindent megtesznek, hogy gazdáiknak a gyengédség és a hűség gyönyörű pillanatait ajándékozzák meg, így amikor egy kutyát elválasztanak gazdáitól, a szíve teljesen összetörik.

Ez egy pitbull története, aki megállás nélkül sírt, mert nem értette, miért szabadult meg tőle a családja.

könnyekközt

Ez a pitbull a családjával élt Kaliforniában, de költözés miatt ezek az emberek megszabadultak a szegény kis állattól. Annak érdekében, hogy ne hagyják védtelenül, a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy a helyi menhelyre viszik, és abban a reményben távoznak, hogy valaki más gondoskodik szegény kutyáról. Ami helyesnek tűnt gazdái számára, az szomorúságra adott okot ennek a kutyának.

A család csendben távozott, de ez nem történt meg az érzékeny kutyával, akit Királynak hívtak, hisz nem értette, hogyan lehet, hogy a gazdái ott hagyták, tele idegenekkel, és nem jöttek vissza érte.

könnyekközt

Mint a legtöbb kutya, aki átéli ezt az élményt, a pitbull is kimutatta szomorúságát és gyötrelmét a kezdetektől fogva, de volt valami, ami egyszerűen meglepte minden gondozóját: Király annyira el volt szomorodva, hogy nem hagyta abba a sírást.

A menhely dolgozói nem akarták, hogy ez így folytatódjon, ezért egy videót tettek közzé Királyról, remélve, hogy így hamarabb szerető családra talál. Hamar jelentkezett érte egy nő, aki rögtön beleszeretett a kutyába, ezért elindult, hogy találkozhasson vele.

könnyekközt

Eleinte Király rá sem nézett potenciális gazdájára, végül amikor a menhely engedélyt adott Jennifernek, hogy elvigye a kutyát, a nőt meglepte a gyökeres változás, amit a kutya mutatott.

könnyekközt

Amint kinyitották a ketrecét, hálás volt annak az embernek, aki úgy döntött, hogy új gazdája lesz. Szerencsére Királynak nem kellett sok időt töltenie a menhelyen, de elég időt töltött ahhoz, hogy megmutassa, mennyire összetörte a szívét családja elhagyása.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló