A hűséges kutya 2 hét alatt 100 km-t tett meg, hogy újra a gazdáival lehessen

A kutyák rendkívül hűségesek, de ahogyan ezt a golden retriever kimutatta gazdái iránti ragaszkodását, azt lehetetlen leírni szavakkal.

A Kínában élő, 1 éves kutya önállóan elkezdte keresni a gazdáit, akik egy időre elmentek, őt pedig egyik barátjuk gondjaira bízták. Bár a mancsai komolyan megsérültek az út során, ez sem állíthatta meg Ping Ant, hogy 2 hét alatt megtegyen 100 km-t, csak hogy újra együtt lehessen a családjával.

Bár megtalálta a haza vezető utat, végül eltévedt és egy csapat munkás sietett a segítségére, akik egy irodaház előtt vették észre Qidong városában. A helyi újság szerint a férfiaknak valahogy sikerült a gazdik nyomára bukkanni, így a kutyus megint a családjával lehetett.

Mivel az egész ház felújítását tervezték, a kis család a kelet-kínai Quidong városából az egyik barátjuknál, tőlük 100 km-re helyezte el a kutyát a munkálatok idejére. A fiatal pár könnyekben tört ki, mikor barátjuk közel 4 hónap múlva azzal hívta őket, hogy szeretett kutyusuk eltűnt.

A gazdik összetört szívvel vették tudomásul, hogy több mint valószínű, örökre elvesztették kis barátjukat. Nem is sejtették, hogy a kutya éppen őket keresi. 2 hét és közel 100 km megtétele után a kutyát szomorúan és elveszve találták meg egy épület előtt.

Szerencsére voltak, akik észrevették és segítségére siettek, a WeChat nevű, Kínában nagyon népszerű alkalmazáson pedig megosztották a hírt, abban bízva, hogy rátalálnak a gazdikra.

A poszt villámgyorsan terjedt, és kevesebb mint 1 nap alatt a hűséges golden retriever találkozhatott a gazdáival, akik megígérték, hogy soha többé egy napra sem válnak el tőle. “Pink An, nagyon keményen küzdöttél.” – mondta a gazdi. “Mostantól itthon leszel, soha többé nem küldünk el.”


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló