Imádnivaló videó egy beagle kutyusról, aki a nagymamával táncol a konyhában

táncolóbeagle

A tánc bárkit boldoggá tehet ,megnyugvás és örömforrás lehet a léleknek. Ez nem csak az emberekre vonatkozik, hiszen a  kutyák is szeretnek táncolni. Nemrég egy Bailey nevű kutya sok figyelmet kapott elképesztő tánctudása miatt.

Bailey, a beagle a floridai Nápolyban él gazdájával, az 54 éves Wendy Berenguerrel. Wendy egy jószívű hölgy, aki saját családjaként gondoskodik kedvencéről, Bailey-ről.

Lenyűgözi a beagle táncos képessége, és nagyon szeret táncolni aranyos kedvencével. Bailey hetente legalább kétszer táncolna, és ha felfigyel rá, sokkal többet tud táncolni.

táncolóbeagle

A beagle imádnivalóan néz ki, amikor táncol, a daltól vagy a dallamtól függetlenül. Kedvenc zenéje azonban a Puerto Rico-i reggaeton. Amint meghallgatja kedvenc zenéjét, az aranyos kutya nem tud uralkodni magán és táncolni kezd.

Wendy és Bailey mindketten táncolni kezdtek a zenére, miközben a konyhában voltak. Az aranyos kis kutya a hátsó lábain állt, és imádnivaló módon forgolódott és forgott ide-oda, élvezve a zenét.

táncolóbeagle

Amíg a gazdi és kedvence a zenére táncolt, a házban mások meg akarták örökíteni ezt a pillanatot. Amikor Bailey észrevette, hogy mások figyelik, kissé félénk lett és egy pillanatra megállt. Néhány másodperc múlva Bailey azonban ismét visszaugrott, és táncolni kezdett. Az aranyos kis kutya Puerto Ricó-i dallamra táncolt, miközben egyik oldalról a másikra csavarta a fejét, és élvezte a zenét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló