A férfi megpróbál barátkozni barátnője papagájával, az eredmény pedig nagyon mulatságos

papagajbaratsag

Egy madár kedves társ lehet, különösen, ha egyedül vagy otthon. Ezt egy fiatal nő is megtapasztalta. Volt egy Dusty nevű madara, aki imádta.

Gazdája, Kerri és a madár a saját egyedi nyelvükön kommunikálnak egymással. Dusty úgy járkált a házban, mintha ő lenne Kerri és ha nem találta gazdáját, mindenhol keresni kezdte.

Dusty szeretett mindennek a része lenni Kerri életében. A nő vállán ült, miközben otthon dolgozott, és megosztoztak a  pattogatott kukoricán is. Gyakran segített neki munka közben azzal, hogy megkopogtatta a laptopja néhány billentyűzetét.

Kerrynek hamarosan lett egy barátja, Ryan. Idővel össze is költöztek, amit Dusty nem nézett jó szemmel. A madár mindent megtett, hogy bebizonyítsa Ryan iránti gyűlöletét.

papagajbaratsag

Ryan gyakran próbált Dusty kedvében járni, de hiába. A madár megcsípte a kezét és minden lehetséges módon ingerelte Ryant. Ryan gyakran könyörgött Kerrinek, hogy mentse meg a madár haragjától.

papagajbaratsag

A férfi hamarosan rájött, hogy Dusty nem tud fütyülni. Ez adott neki egy ötletet, hogy megnyugtassa a madarat, és elnyerje a bizalmát is. Szóval Ryan gyakran fütyült Dustyval, ami úgy tűnt, hogy megnyugtatóan hatott a madárra.

Dusty hamarosan elkezdte utánozni Ryant és végre jól kijöttek egymással. Dusty hamar megtanulta a fütyülés művészetét, és Kerri életében lévő két férfi összebarátkozott.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló