A süket, idős kutya hónapokig élt egy autópálya mellett – az átalakulása biztosan meg fog lepni!

A Hope for Paws kapott egy hívást az autópálya mellett élő süket kutyáról. Hatalmas nyílt terület volt, de a kedves biztonsági őr elmondta Eldadnak és önkéntes barátjának, Joann Wiltznek a kutya rejtekhelyét.

A két állatmentő gyalogosan járta be a környéket. Hirtelen Eldad észrevette az idősebb kutyát, és azonnal megkérte Joannt, hogy forduljon meg. De sajnos szegény kutyus süket volt, és az autópálya vibrációja lehetővé tette az állatmentőknek, hogy odalopakodjanak hozzá.

süketidőskutya

Eldad elővette a csapdát, hogy könnyen elfoghassák, amikor a kutya felemeli a fejét. Ez az ártatlan lény azonban teljesen nyugodt volt, és barátságosnak tűnt. Joann azonnal észrevette, hogy az idősebb kutyának nem sok foga van.
Eldadot elszomorította a gondolat, hogy szegény kutya majdnem 7 hónapja aludt az autópályán. A két állatmentő úgy döntött, hogy a kutyus mellé ülnek. Idővel az idősebb kutya megnyugodott és enni kezdett.

Mr. Rogersnek nevezték el, és a mentők azt remélték, hogy követi a sajtburgert a ládába. De szegény fiú ideges lett. Ezért Eldad úgy döntött, hogy lelassítja a folyamatot, és biztosítani akarta a kutyát, hogy biztonságban van az emberekkel.

süketidőskutya
Az idősebb kutya idővel teljesen megbízott Eldadban és barátjában. Habozás nélkül bement a ládába, és készen állt, hogy hazamenjen. A kutyát először a Hope for Paws létesítménybe vitték, és kellemes meleg fürdőt kapott.
Miután megszáradt, az állatorvos megvizsgálta a mikrochipet és egyéb egészségügyi problémákat keresve.

süketidőskutya

Sajnos szegény fickónak fülgyulladása volt, amit azonnal kezelni kezdtek. Az általános kivizsgálás után Eldad egyik barátja, Hollywood Huskies felajánlotta, hogy neveli, és közölte Eldaddal, hogy szerető otthont fognak találni neki. Néhány nap után a nevelőotthonban Joann meglátogatta, és megállapította, hogy fülgyulladása elmúlt, és hamarosan boldog, családos kutyus válhat belőle.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló