Imádnivaló videó – négy árva mókus találja meg az anyacica különleges szeretetét

Ebben a megható történetben megtörténik az elképzelhetetlen; egy anyamacska úgy döntött néhány árván maradt kismókusról. Soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történhetett az anyamókussal, de az biztos, hogy a kismókusok nem maradtak gondoskodás nélkül, köszönhetően egy önzetlen anyacicának.

A természet gyakran meglep minket hasonló történetekkel, ahol a különböző fajok keresztezik egymást. Valójában sok történet szól olyan állatokról, akiknek sikerül olyan mértékben megismerkedniük, hogy elválaszthatatlan barátokká válnak, néha ezek egy része pedig igazi családdá válik.

anyacica

Pusha, az anyamacska jelenleg is együtt él a négy mókussal, eteti és úgy gondoskodik róluk, mintha a sajátjai lennének. A puszta tény, hogy elhagyva és magányosan találta őket, olyan anyai érzéket indított el nála, amely mindenen túlmutatott. Ez pedig egy hihetetlenül érdekes és kedves cselekedet, amit erről a csodálatos macskáról készült fényképek is tanúsítanak.

anyacica

Pusha és “mókusai” együtt esznek, alszanak és játszanak, pontosan úgy, mint egy igazi kiscicák, akik az anyjukkal közös kihívásoknak és próbáknak köszönhetően “macskává” edzenek.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló