A kutya nyak nélkül és rövid háttal született; ez azonban nem akadályozza meg, hogy boldog legyen

nyaknélkül

Cooper sokkal egyedibb, mint bármelyik kutya. Ez a “rókakutya” egy szaporító telepen született, gyakorlatilag nyak nélkül, vagy inkább gerincnyúlvány nélkül, amely összekötné a hátat a koponyával.

Kölyökkutyaként látva azt gondolták, hogy majd felnőttként “egészséges” lesz, azonban hamar rájöttek, hogy ezt a rendellenességet nem fogja kinőni. Ez egy olyan állapot, amikor több csigolya összenyomódik és összeforr már az anyaméhben.

nyaknélkül

Valószínűleg éppen furcsa állapota miatt hagyták el és maradt magára. Coopernek hosszú ideig nehezére esett a járás, és a hátulsó helyzete miatt nehezen tud székelni. Amikor a Secondhand Hounds megmentette Coopert, tudták, hogy kihívásokkal teli munkát kell végezni.

nyaknélkül

Később, amikor már minden szükséges műtétet elvégeztek rajta, örökbe fogadták. Gazdáinál azonban nem maradt sokáig, rövid időn belül visszavitték a menhelyre. Szerencsére nem sokkal később sikerült találni neki egy csodálatos családot, akik imádják őt.

Természetesen Coopernek sok akadállyal kell szembenéznie élete során, ugyanakkor a most két éves Cooper sosem búslakodik, igyekszik élvezni az életet és boldog lenni szerető családja társaságában.

nyaknélkül


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló