A bántalmazott kutya olyan fájdalmakat élt át, hogy emiatt minden éjjel rémálmai vannak

rémálom

A dél-koreai utcákon talált szegény kutya számára szívszorító a sérülései miatti trauma: minden este sírva próbál elaludni, eluralkodik rajta a fájdalom és a félelem keveréke.

Egy állatmentőcsapat egyik tagja hallotta először a kutya sírását, és először arra gondolt, hogy valaki biztosan bántalmaz egy ártatlan kutyát. Felkészült arra, hogy lát egy embert, aki éppen bántja a kutyát, és megdöbbenve tapasztalta, hogy igazából a kiskutya csak álmában sír. Ezt a szegény állatot fizikailag és érzelmileg annyira megsértették az élményei, hogy még álmában sem tudott pihenni.

rémálom

A kutyát azonnal állatorvoshoz vitte, ahol felfedezték, hogy az oldalán található egy mély seb, amitől a lába is görcsbe rándult és jelentős fájdalmat okozott a kutya számára. A kutyát, akit Nurinak neveztek el, bizonyára volt gazdái szúrták hasba. Szerencsére Nurinak sikerült elszöknie, de az elszenvedett bántalmazást sem testileg, sem lelkileg nem tudta kiheverni.

rémálom

Bár szegény Nurit továbbra is rémálmok gyötrik még a kiváló orvosi ellátás után is, a mentőcsapat nem mondott le róla. Úgy vélik, hogy a megfelelő emberekkel Nuri képes lesz túllépni az elszenvedett bántalmazáson, és lehetőséget adnak neki, hogy boldog, egészséges kutya legyen, aki élvezi az életet.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló