Két menhelyen élő kutya szoros barátságot alakít ki és remélik, hogy együtt fogadják őket örökbe

különlegesbarátság

Amikor pitbull Jukebox és Agatha megérkezett a menhelyre, egészen nyilvánvaló volt a szoros kötelékük. A menhely dolgozói ezért is rakta őket egy kennelbe, de annak ellenére, hogy nagy kenneljük van, két különálló ággyal, ragaszkodtak egymáshoz és az ágyon is osztoztak. Ez nem volt hétköznapi barátság és a menhely önkéntesei ezt tudták, ezért is aggódtak.

különlegesbarátság

A menhelyek ismerik a szomorú valóságot, minden kutya, aki örök otthonra talál, az maga a csoda. De szinte lehetetlen lenne olyan otthont találni, amely hajlandó lenne két felnőtt pitbullt befogadni.

A fajtájuk is meg van bélyegezve, függetlenül attól, hogy sokan küzdenek ennek változtatásán. Ez egy nagy csata, de senki nem adta fel.

különlegesbarátság

Jukebox és Agatha jó ideig az arizonai Pima Animal Care Centerben maradtak. Annak ellenére, hogy a közösségi oldalakon az önkéntesek mindent megtettek azért, hogy mielőbb gazdira találjanak, csak vártak és vártak.

Igaz, hogy ott volt egymásnak a két kutya, de a menhely stresszes hely a kutyák számára, hiszen nagyon hangos és hideg. A kutyáknak pedig egy szerető otthonra lenne szükségük.

Végül Erin és Ubaldo találkoztak a párossal. Azonnal észrevették, hogy őket nem lehet egymástól elválasztani, de szerencsére a potenciális örökbefogadóknak volt hely otthonukban mindkét kutya számára.

különlegesbarátság

A velük való találkozás megpecsételte a család sorsát, Erin és Ubaldo láthatta, hogy Jukebox és Agatha szelíd, édes kutyák és csak egy szerető otthonra volt szükségük, hogy kivirágozhassanak.

Miután elkészült a papírmunka, ideje volt hazavinni a kutyákat. Erin és Ubaldo alig várták, hogy új “gyerekeiket” hozzászoktassák az életükhöz.

különlegesbarátság

A kutyák felfedezték új otthonukat és a farok csóválás szüntelen maradt. Azonnal megértették, hogy ez lett az új otthonuk.

Amikor egy idő után a két kutya már beilleszkedett, a gazdik láthatták, hogy a kutyák nagyon hálásak a családért. Erin és Udaldo tudták, hogy helyesen cselekedtek, mikor nem választották el őket és azt is hagyták, hogy egy ágyban aludjanak.

különlegesbarátság

Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy a menhely önkéntesei rendkívül jól vigyáztak ezekre a kutyákra és nem hagyták abba a keresést, hogy szerető otthonra leljenek.

különlegesbarátság


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló