Kiengedtek a kórházból egy kóbor kutyát, aki nem tudja leplezni örömét, amikor meglátja legjobb barátját a parkolóban

ujraegyutt

Egy házaspár 2 kóbor kutyát mentett meg az utcáról, amelyek közül az egyik súlyosan megsérült. Az állatorvosi klinikán való tartózkodás után az állat megtalálta legjobb barátja vigasztaló mancsait.

Samantha Zimmer és vőlegénye, George Dix 2 kóbor kutyát talált, amelyek közül az egyiket elütötte egy autó. Ez a pár, akik befogadó családot hoztak létre a Lola’s Lucky Day Clubban, átkutatta azt a környéket, ahol a kutyákat észlelték. Igazából Samantha és George egy helyi lakos Facebook-bejegyzésére támaszkodtak, aki észrevette a bajbajutott kutyákat.

Amint odaértek, meglátták az úton fekve azt, akit Coreynak neveztek el. Társa – aki a Matthew nevet kapta – riasztó állapotban volt, és a közelben egy árokban feküdt. Corey állítólag órákon át a barátja közelében maradt, amíg meg nem mentették őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Samantha (@streetlifetothesweetlife) által megosztott bejegyzés

“Először Coreyt helyeztük biztonságba, aztán mentünk, hogy kihozzuk Matthew-t az árokból “– mondta Samantha –, az árokban víz volt, ezért fel kellett húznunk a parton, hogy biztonságosan kihozzuk. A sérült kutya a házaspárt látva nem tudott mást tenni, mint a farkát csóválni. “Tudtuk, hogy hálás, és hogy egy igazi harcos” – tette hozzá Samantha.

Miután elhelyezték a 2 kutyát az autójukban, a házaspár közvetlenül egy állatorvosi klinikára ment, hogy elvigyék Matthew-t. A közlekedési balesetet szenvedett kutya súlyosan megsérült. A klinikán való tartózkodása lehetővé tette, hogy talpra álljon. De Matthewnak leginkább szeretett testvére jelenlétére volt szüksége.

ujraegyutt

Azon a napon, amikor Matthewt megmentői elvitték, Corey követte őket. Samantha és George valóságos örömkitörésnek voltak tanúi. “Amint rájött, hogy a barátja, Corey az, csóválni kezdte a farkát. Fel akart kelni, és át akar menni Coreyhoz, Samantha azt mondta, meg kell kérnünk Matthew-t, hogy üljön le és pihenjen. Végül mindketten leültek egyet aludni az autóút előtt.”

A kutyákat egyenlőre külön otthonokban kezelik, hogy megkaphassák a szükséges figyelmet és gondoskodást. Matthew teljes felépülése körülbelül 4 hónapot vesz igénybe – bár jelenleg nem együtt élnek, mégis úgy néz ki, valaki készen áll arra, hogy mindkettőjüket örökbe fogadja!

Matthew és Corey nyugodt szívvel tekinthetnek a jövőbe, hiszen hamarosan újra egyesülnek és együtt élvezik új, vidám életüket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Samantha (@streetlifetothesweetlife) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló