Napi cuki: Liba dajkálja a legjobb barátja kiskutyáit

A különböző állatok közötti barátság az egyik legelképesztőbb dolog a világon. Valójában az állatok nem úgy látják  aköztük lévő különbségeket, ahogyan mi, emberek. Csak egy másik élőlényt látnak, aki kedves velük és őszintén szereti őket. Ahogyan ez egy baráttól elvárható.

A következő történetben szereplő kutya és liba nagyon szép példáját mutatja az állati barátságoknak. A libát a kutya gazdája mentette meg még kiskorában. Apró mérete ellenére a szamojéd kutya rögtön barátságot kötött vele. Szövetségük pedig az idővel csak még erősebbé vált. Ahogy telt az idő, mindketten felcseperedtek.

A kutya mindig a libán tartja fél szemét és a liba is imád szőrös barátjával együtt lenni. Együtt esznek, játszanak, alszanak, éppen úgy töltik együtt az idejüket, ahogyan a barátoknál szokás. Ők ketten olyan közel állnak egymáshoz, hogy néha úgy tűnik, el is feledkeznek arról, hogy a házban még egy uszkár is él.

Nézd ezeket a cukiságokat:

A barátságuk aztán újabb szintre lépett, mikor a kutyának kölykei születtek. A 6 kiskutya megszólalásig hasonlít az anyukájára, a fantasztikus liba- arát pedig a legjobb dajkának bizonyult.

Nem csak a barátját, de annak kölykeit is imádja! Bár nem az ő feladata, a liba próbál mindenben részt venni és segíteni, ami a neveléssel kapcsolatos. Szó szerint követi a kutyacsaládot, amerre csak mennek, és felügyeli, hogy a kölykökkel minden rendben van-e. Büszkébbnek látszik az anyukánál


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló