Rendőrörsre vitte a kóbor macska a kicsinyeit, hogy otthon találjon a számukra

Az élet az utcán sosem könnyű, főleg nem egy anyának. Sokszor egyedül kell hagynia a kicsinyeit, hogy gondoskodni tudjon magáról. A következő történetben szereplő, tarka macska azonban a világ egyik legszerencsésebb kóbor állatának mondhatja magát, hiszen olyan emberek fogadták örökbe, akik nem csak róla, de kölykeiről is gondoskodnak.

Az anyamacska egy dél-koreai rendőrőrsön találkozott a rendőrökkel néhány hónappal ezelőtt, mikor az egyik kiscicáját gyászolta. Látva a macska szomorúságát, a rendőrségen dolgozók segítettek neki végső nyugalomra helyezni a kölykét, amit az anya kellő távolságból figyelt.

Nem felejtette el az emberek jószívűségét, és mikor újra várandós lett, már egyenesen a rendőrőrsre ment, hogy megkapja, amire szüksége van: a segítséget. Ezúttal az ott dolgozók segítségével a macska sikeresen adott életet négy szép, egészséges kiscicának. A rendőrök mindet örökbe fogadták.

Az anyacicát Mollangnak nevezték el, ami koreai nyelven azt jelenti, “nem tudni”, hiszen senki sem tudta, pontosan honnan és hogyan is került hozzájuk ez a macska. De nem is számított.

Csak az volt a fontos, hogy már ő és a kölykei is biztonságra leltek a rendőrségen, ahol részei lettek a csapatnak. A macska-család azóta fantasztikus életet él. Van hol meghúzniuk magukat az időjárás viszontagságai elől, kapnak enni és inni, de ami a legfontosabb, hogy olyan emberek gondoskodnak róluk, akiktől szeretetet és törődést is kapnak.

Mollang igazi sztár lett az őrsön, hiszen keményen dolgozik nap mint nap, akárcsak a rendőrök. Ő és a kölykei is saját uniformist kaptak, hálából pedig gyakran visz ajándékba a rendőröknek frissen fogott patkányt!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló