Vicces módon lopta el ez a macska a szomszéd kisgyerek plüssét – videó

A macska az egyik legeltökéltebb állat a világon. Ha egyszer kitűz maga elé egy célt, azt mindenáron el is fogja érni. Ez így volt Timmy-vel is, a cirmos cicával, aki a szomszédnál észrevett egy aranyos kis plüss tigrist. Azonnal el is döntötte, hogy ez az övé lesz. Ha kiskorodban könyörögtél sírva a boltban egy játékért, akkor pontosan tudod, mit érezhetett ez a macska.

Csak nála nem a szülőkön múlik-e, hogy megkapja-e, mindent saját magának kell megszereznie. Abban a pillanatban, ahogy Timmy kiszemelte magának a tigrist, tudta, hogy hamarosan az övé lesz. Minden egy szempillantás alatt történt.

Mikor Timmy gazdija felfigyelt az eseményre, a határozott macska már hazafelé hozta szájában a zsákmányt. És mennyire büszkének tűnt!

Timmy átugrotta a kerítést és büszkén felfelé meredő farokkal, mint egy király, sétált haza az új játékával. Farkának vége ide-oda mozgott, ami a macskáknál a boldogság és az elégedettség jele.

Miután megérkezett a saját udvarukra, vidáman elkezdett játszani a tigrissel. A képeken jól látható, hogy milyen örömmel vetette bele magát a mókába.

Ez az egész történet nagyon aranyos, de tudni kell, ha egy macska ilyet tesz, az jele lehet annak, hogy magányosnak, egyedül érzi magát és társaságra van szüksége. Ha hasonlót veszel észre te is a cicádnál, próbálj vele többet játszani vagy vidd a társai közé, akikkel majd elszórakoztatják egymást!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló