Az utolsó pillanatba mentették meg azt a kutyát, akit a szemétbe dobtak

Szegény kiskutyát egy Dave Carlson nevű figyelmes kukás mentett meg a haláltól Columbus keleti részén , Ohio államban, aki meglátta őt egy szemetesben.

A Columbus Közszolgálati Osztály bejegyzése szerint az alkalmazott akkor találta meg a kölyköt, amikor egy lakóparkban lévő szemeteskukákat ürítette.

kukábadobottkutya

Az alkalmazott azonnal felhívta a felettesét, Logan Sieget, aki szintén azonnal a helyszínre sietett és segített kiszabadítani a kutyát a szemetesből. Szerencsére a kutyát biztonságos helyre vitték, ahol mogyoróvajas kekszet és vizet kapott.

Miután Carlson és Sieg megmentette a kölyköt, felvették a kapcsolatot a Franklin megyei kutyamenhellyel, amely átvette a kutyát.

A kutyust azóta Brandon Dawson és felesége örökbe fogadta és Duke-nak nevezte el.

“Sétáltunk a menhelyen és megengedték, hogy leüljünk a kutyus mellé, aki azonnal felugrott és megölelt minket. Szerelem volt első látásra. ” – mondta az újdonsült gazdi. “Egyikünk sem akarta őt elengedni, ezért úgy döntöttünk, hogy örökbe fogadjuk.”

Duke új gazdája “szégyennek” nevezte azt az embert, aki a szemetesbe dobta a kutyát. “Joga van ahhoz, hogy egészséges, hosszú életet éljen és ha valaki ezt megvonja tőle az kegyetlen és nem emberi.” – mondta Dawson.

kukábadobottkutya

Összességében Duke családja nagyon hálás, amiért Carlson észrevette a kutyát és ezzel adott neki egy második esélyt, ezzel nekik is boldogságot okozva.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló