Szerető családban akart élni a kóbor macska, ezért szerzett magának egyet

Akinek volt már macskája, tudja, hogy mindegyiknek saját személyisége van. A macskák képesek olyan dolgokra, amikre más állatok nem, ezért nem meglepő, hogy annyira le tudnak nyűgözni minket a képességeikkel, különlegességükkel, szépségükkel.

Biztos, hogy te is hallottál vagy olvastál már történetet arról, hogy egy macska magának választott családot. Ahelyett, hogy valaki magához vette volna őket, ezek a macskák maguk választották ki, hogy hol szeretnének lakni.

Nemrégiben is ez történt: egy cica kiszemelt magának egy családot és nem volt hajlandó távozni tőlük. Az ő története is bizonyítja, hogy nem mi birtokoljuk a macskákat, hanem ők birtokolnak minket!

Ez a macska egy kóbor kolóniában született, de elhatározta, hogy belőle házi macska lesz. A gazdája elmondása szerint a macska egyszerűen meghívta magát az otthonukba és nem volt hajlandó elmenni. Az anyuka befogadta a cicát, akit Ghost-nak nevezett el.

Nagyon szereti, gyakran posztol róla fotókat is a közösségi oldalakon. “El tudjátok hinni, hogy a macskám saját magát háziasította? Ez mennyire elképesztő dolog! Kóbor macskák közé született és egyszer csak azt gondolta, “itt hagyom ezt az egészet, azt akarom, hogy gondoskodjanak rólam és szeressenek!”

Most csirkét eszik és addig nyávog, míg meg nem vakarom a hasát” – írta a gazdi.

Biztos, hogy a macska sosem fogja megbánni, hogy ennyire határozott volt. Házimacskaként ma már boldog életet él. Nem csak enni kap, de el is van kényeztetve!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló