Új otthonra talált a bántalmazott és kidobott kutya – ma már boldogabb, mint valaha

A kutyák még akkor is hűségesek és bíznak az emberben, ha az bántja vagy elhagyja őket. Ez a történet egy golden retrieverről szól, aki órákon át feküdt mozdulatlanul, semmire sem reagálva egy épület sarkánál. Senki nem tudta, miért van ott. Nem tudták, mit tegyenek vele, de abban biztosak voltak, hogy az állatmentők tudnak segíteni rajta.

Miután értesítették őket, Eldad és Loreta azonnal a segítségére siettek. Mivel nem voltak benne biztosak, hogy a kutya hogyan fog reagálni rájuk, úgy döntöttek, előbb körbeveszik a területet. A kutya nem reagált a jutalomfalatokra és semmi másra sem.

Mindenki láthatta a szemeiben a rettegést, ami egyértelműen mutatta, hogy valami szörnyűség történt vele. Zavart volt és kifejezéstelen arccal bámult a közeledő idegenekre.

Mintha nem akarta volna elhinni, hogy valaki tényleg segíteni akar rajta.

Miután megnyugtatták, hajlandó volt elmozdulni a helyéről. Látni lehetett, hogy fájdalmai vannak, de nagyon engedelmesen hagyta, hogy simogassák. A mentőcsapat Antonionak nevezte el és rögtön állatorvoshoz szállította. Szerencsére egyetlen csontja sem volt eltörve. Viszont az ultrahang belső vérzést mutatott ki. Antoniot azonnal megműtötték. Az orvosok szerint olyan erősen rúghattak bele, hogy az okozta a vérzést.

A lépe megrepedt, ki kellett venni, a mája pedig szintén komolyan sérült. Az orvos azt mondta, ha aznap nem kerül be a kórházba, másnap már nem lett volna életben. Köszönhetően megmentőinek és az orvosi csapatnak, Antonionak sikerült felépülnie. Később a menhelyre került, majd nem sokkal ezután otthonra is talált.

Nagyon szereti az új családját, az összes családtagot az ajtóban várja, mikor megérkeznek a munkából vagy az iskolából. Antonio meleg otthonra lelt, ahogyan azt meg is érdemelte!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló