A kétségbeesett anyakutya az utcán könyörög az embereknek, hogy mentsék meg a kölykeit

A ShashiMourya egy YouTube csatorna, ahol mentett kutyákról tesznek fel videókat. 2015- ös létrejötte óta sok kóbor kutyán segítettek már. Tavaly az egyik tag megmentett a heves esőzésektől egy anyakutyát és a kicsinyeit.

Haza is vitte őket és gondoskodott róluk. Ez a kutya a háza közelében, az utcán élt. Mikor éhes volt, gyakran felkereste őt. Egy nap a férfi észrevette, hogy a kutya nagyon ideges, aggódik valami miatt, ezért úgy döntött, követni fogja.

A kutya egy üres telekre vezette és megmutatta neki a kölykeit. Segítséget kért és egy helyet szeretett volna, ahol a kölykei biztonságban lehetnek. A férfi mindennap elment a kiskutyákhoz, hogy megnézze, jól vannak-e.

Következő héten azonban heves esőzések kezdődtek. A kutya annyira aggódott a kicsinyei miatt, hogy újra elvitte a férfit hozzájuk. Könyörgött neki, hogy mentse meg őket a víztől.

A kiskutyák csuromvizesek voltak, reszkettek, ezért a férfi úgy döntött, hazaviszi őket magával. Az anyuka nyalogatta őket, hogy szárítsa és melegen tartsa a kicsiket.

A férfi száraz, meleg helyet biztosított nekik. Megetette, megitatta az éhes kicsiket. A család ma már biztonságban van és ellátják őket mindennap.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló