Vicces betörő: ez a kóbor macska ruhákat lop a neki otthont adó üzletből – videó

tolvajmacska

A törökországi Sultangaziban Ilker Bal egy kis ruhaüzletet üzemeltet. Sok vásárló özönlik oda, hogy megtalálja a legújabb trendeket, de egyikük egészen más okból döntött úgy, hogy odamegy.

Az elmúlt néhány hónapban Ilker kinyitotta boltja ajtaját egy kóbor macskának, aki egy kis vigasztalást és szeretetet keresett. A férfi örömmel nyújtja neki ezt a szolgáltatást, cserébe a társaságáért. “Hagytam, hogy a kirakatban aludjon” – mondta. “Mindig is vigyáztam a macskákra. Fontosak számomra.”

tolvajmacska

A macska olyan szívélyes fogadtatásban részesült, hogy nem tartott sokáig, hogy saját otthonának tekintse az üzletet, és a nap bármely szakában besurranjon! Ilker teljes bizalmát megadta a kóbor macskának, de talán vigyáznia kellett volna…

Néhány napja a macska a jótevője boltjába ment azzal a céllal, hogy ellopjon egy ruhadarabot! Miután néhány pillanatig kijátszotta a diszkréció kártyáját, átkutatta az üzlet polcait, és felkapott egy leggingset…

Végül Ilkernek sikerült visszaszereznie az ellopott ruhát, mielőtt az eltűnt az utcákon. A mulatságos jelenetet üzlete térfigyelő kameráinak köszönhetően tudták megörökíteni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló