A nő megment egy “sünbébit” és gondoskodik róla – végül kiderül, hogy nem egy sünt vitt haza

sündisznó

Hideg délután volt az angliai Knutsfordban, amikor egy jószívű asszony egy tehetetlen kis teremtményt talált a járdán, aki láthatóan megsérült.

Az ő szemében a kis szőrgombóc úgy nézett ki, mint egy sündisznóbaba. Kicsit könnyebb és bolyhosabb, mint egy sündisznó? Talán, de a nő nem akarta megkérdőjelezni a fajtát.

Azonnal felkapta a kis bajba jutott teremtményt, és ellátásban részesítette. Egy kartondobozt kibélelt újságpapírral, hogy kényelmes fészket készítsen a “sünbébinek”, és némi élelmet is tett bele.

sündisznó

A nő aggódott az állat egészségi állapota miatt, ezért a dobozt az ágya mellett hagyta, és egész éjjel szemmel tartotta.

Másnap reggel a Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Állatkórházba sietett.

Most már nem kellett többé aggódnia, mivel a “sünbaba” biztos kezekben volt. Ha nem lett volna egy apró részlet. Amikor Janet Kotze, a kórház vezetője fogadta a nap első betegét, nagy meglepetés érte.

A sündisznónak hitt lény valójában egy pom-pom volt, ami talán egy sapkáról eshetett le!

sündisznó

“Rájöttem, hogy egyáltalán nem mozog, ezért felemeltem, és nyilvánvalóan a súlyából éreztem, hogy ez nem sün és nem is állat” – mondta Janet.

Amikor felfedte a hírt a megmentőjének, a nő hitetlenkedett. Zavartan megfogta a megmentett pom-pomot és távozott. Bár Janet nagyon viccesnek találta a helyzetet, úgy gondolja, hogy a nőt csak a jó szándék vezérelte.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló