Vicces reakció egy macskától, aki undorodik a túrótól – videó

túró

Ami az ételeket illeti, az ízek személyenként nagyon eltérőek. Miért lenne ez másképp a macskabarátaink esetében? Vannak dolgok, amelyeket szeretnek enni, és vannak olyan dolgok, amelyeket utálnak, sőt megbetegítik őket. Bruce esetében ez a túró esete. És a legtöbb, amit tudunk, hogy önmagában a látvány és a szag zavarja.

Bruce egy fekete – fehér macska, aki korábban kóborként élt az utcákon, de szerencsére ma már szerető családban él.

túró

Azt gondolhatnánk, hogy egy korábbi kóbor macska, aki nehezen talált élelmet, bármit és mindent meg tud enni. De Bruce ennek teljesen az ellenkezője. Nagyon válogatós, ha ételről van szó, és bizonyos ételektől egyenesen undorodik tőle. Talán csak olyan dolgokat kóstolt meg az utcán, amelyeknek nagyon rossz volt az íze, és rossz emlékek maradtak benne?

Bárhogy is legyen, Bruce bizonyos összetevőkre, különösen a túróra rosszul reagál. Annyira utálja ezt az ételt, hogy már a szagától is öklendezni kezd. Tulajdonosa jól szórakozott a macska reakcióján, és megosztotta a videót a TikTok-oldalán.

@brucewaynecampbell Cottage cheese — does Bruce love it or is it a hell gag no? #cats #catsoftiktok #catlovers #taylorswift #gagornogag #brucewayne #bigboy ♬ Funny Song – Mas Gombal

A túró azonban nem az egyetlen étel, amely Bruceból ilyen reakciót vált ki. Hosszú az általa nem kedvelt ételek listája, és sok más videó is ezt bizonyítja. Mutathatunk neki savanyúságot, olajbogyót vagy akár tacót is, ugyanez lesz a reakciója.

@brucewaynecampbell Bruce is always and forever a fan of Taylor Swift, but what about a fan of Bread and Butter pickles?? #foryou #fyp #brucewayne #swiftie #taylorswift #catsoftiktok #straysoftiktok #tuxedocat #gagornogag #pickles ♬ originalljud – Lojsanwallin


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló