A gazdi elköltözöt és ott hagyta vemhes kutyáját: az eb egy hónapig várt az ajtó előtt ülve.

Tánya Capellutti egy Costa Ricai lakos, aki néhány évvel ezelőtt megalapított egy állatmenhelyet, aminek a Charlie angyalai nevet adta. Az ő és a munkatársai fáradhatatlan munkájának hála, idáig több mint ezer állat életét mentették meg.

Az egyik alkalommal Tányát egy olyan esethez hívták ki, ahol egy vemhes kutya ücsörgött a ház bejárati ajtaja előtt. A szomszédoktól kiderült, hogy a kutyus nem volt hajlandó elhagyni a helyét, pedig már többször is megpróbálták befogadni.

A gazdi elköltözöt és ott hagyta vemhes kutyáját

A kutya korábbi gazdái elköltöztek egy másik helyre, kedvencüket pedig egyszerűen magára hagyták.

A hűséges kutyának fogalma sem volt hova tűntek gazdái, ezért csak annyit tudott tenni, hogy megvárja őket. Az állat hűségesen várta, hogy gazdája visszajöjjenek, egy perce sem hagyta el az őrizendő házat.

A gazdi elköltözöt és ott hagyta vemhes kutyáját

Miután Tánya elvitte az ebet a menhelyre megvizsgáltatta, megetette és megitatta őt. Még egy becenevet is kapott: Mary.

A legfontosabb feladat csak ezután következett.

A gazdi elköltözöt és ott hagyta vemhes kutyáját

Egy szerető gazdit kellett találni Mary-nek, ahol nyugodt környezetben tud életet adni kölykeinek. Tánya egyik bartája, Winn McKee úgy döntött, hogy szívesen magához veszi a szerencsétlen sorsú anyakutyát.

A gazdi elköltözöt és ott hagyta vemhes kutyáját

Nekik köszönhetően Mary egy hét alatt teljesen helyrejött, majd hét gyönyörű kiskutyát hozott a világra. A kicsiknek nagyon jó az étvágyk és gyorsan nőnek. Mary és gazdája is nagyon boldog, azt mondja a kutyus nagyon intelligens és nyugodt.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk