A pitbull minden nap várja a UPS futárt. Amikor megtörténik a tragédia, minden megváltozik!

A kutya és a tulajdonos közötti kapcsolat olyan egyedülálló, amelyet nehéz helyettesíteni, ami még inkább szívszorító, amikor egy személy eltávozik és egy kedves háziállatot hagy maga mögött.

Ha egy kutya egyedüli túlélő, általában vannak bizonytalanságok arról, hogy ki fogja befogadni őket. Néha a legközelebbi rokonok több okból nem tudnak örökbefogadni egy új kedvencet, függetlenül attól, hogy tulajdonosuk mennyire szerette őket.

Ez lett majdnem Leo, egy pitbull sorsa is, de Katie Newhouser közbelépett és megmentette a napot.

kutyus mindig várja a futárt

Katie, egy UPS sofőr, és az elmúlt 2 évben szoros kapcsolat alakult ki közöttük. Minden alkalommal, amikor Katie csomagot hozott a házhoz, Leo farokcsóválással és puszival üdvözölte. Néha még a teherautóba is felugrott.

kutyus mindig várja a futárt

Sajnos Tina, Leo tulajdonosa váratlanul elhunyt, ezzel otthon nélkül maradt Leo. A család nem akarta vállalni a felelősséget, amíg gyászoltak. Katie beleegyezett, hogy ebben az időben gondoskodik Leoról.

kutyus mindig várja a futárt

kutyus mindig várja a futárt

De ami ideiglenes dolognak indult, állandóvá vált. Miután Tina rokonai látták, hogy Leo mennyire kötődött Katie többi öt kutyájához, és mennyire boldog volt velük, úgy döntöttek, hogy maradjon.

A mai naptól Leo hivatalosan a család tagja.

kutyus mindig várja a futárt

“Szeret kocsikázni, szereti a vízet, a rágójátékokkal játszani, a két lány testvérét nyúzni, a napfényben sütkérezni. Szereti elfoglalni az összes helyet, vagy éppen mellénk, ránk feküdni. Egy igazi karakter!”

kutyus mindig várja a futárt

kutyus mindig várja a futárt

Annak ellenére, hogy szomorú, Leo hosszú utat tett meg, és teljesen boldog az új kutya testvéreivel. Miközben senki sem gondolta volna, hogy ez a sorsfordulat fogja összehozni őket.

“Annyi személyiséggel rendelkezik, hogy azt hinnénk, hogy ő is ember” – mondja Newhouser. “Ő a legédesebb, legszeretetreméltóbb kutya, akivel valaha is találkozhatsz.”

Oszd meg ezt a szívmelengető történetet barátaiddal is!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk