A pitbull mindkét végtagját elveszíti, miután egy rendőr lelőtte a fajtája miatt

Fifty, a pitbull kutya menhelyen született, édesanyját ugyanis kimentették az utcáról, amikor vemhes volt. Mindig is tudta, milyen harcosnak lenni, és soha nem adta fel, még akkor sem, amikor két lábát is elvesztette.

Egy napon egy járőröző rendőr pánikba esett, amikor meglátta Fifty-t és két lábára is rálőtt. Fifty azonban korántsem jelentett veszélyt, ugyanis egy nagyon kedves és gyengéd személyiségű kutya volt. Ez a tragikus eset örökre megváltoztatta az életét, és szegény kutyusnak mindkét lábát amputálták a lövés miatt.

lelőttállat

Szegény Fifty igyekezett megtanulni a megmaradt két lábán egyensúlyozni, azonban ekkor ismét fenekestül felfordult az élete. Gazdái elvesztették az otthonukat, ami miatt Fifty újra a menhelyen találta magát.

Életének ebben a sötét, bizonytalan időszakában azonban a kutya nem adta fel, erőre kapott. Nem volt hajlandó áldozata lenni körülményeinek, és úgy döntött, hogy azon fog dolgozni, hogy talpra álljon. Kezdetben a falaknak dőlve egyensúlyozott és időről időre megingott. De rendíthetetlen odaadással és kitartással hamar képes volt járni és futni.

Miután 9 hónapig képezte magát a menhelyen, Fifty végül otthonra talált.

lelőttállat

Azonnal beleszeretett új gazdáiba és kutyatestvéreibe, és megfogadta, hogy minden nap jó fiú lesz. Mivel Fifty új gazdái folyamatosan rászoruló kutyákat nevelnek, a nagyfiú most teljes szívvel élt a lehetőséggel, hogy a legjobb nevelőtestvére legyen más, hozzá hasonló helyzetben lévő állatoknak.

Fifty egy igazi túlélő, aki mozgáskorlátozottsága és az élet sok nehézsége ellenére is talpra állt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló