A break-táncos kutya mindenkit meglep fellépésével egy iskolai ünnepségen

táncoskutya

Két héttel ezelőtt egy perui általános iskola diákjai vidám eseményt rendeztek az iskolában Apák napja tiszteletére. Zenével, játékokkal és kiállításokkal szórakoztatták a jelenlévőket – de az egyik legemlékezetesebb pillanatot egy olyan személy nyújtotta, aki nem a diákok közé tartozott.

A gyerekekkel, szüleikkel és tanáraikkal együtt pár barátságos kutyát is üdvözöltek az iskolában, hogy csatlakozzanak hozzájuk aznap. Ahelyett, hogy az egyik kutya egyszerűen csak üldögélt és nézelődött volna, úgy döntött, hogy megmutatja tehetségét a nézőknek.

táncoskutya

Ahogy a tervezett fellépés elkezdődött, a kutya is fellépett a színpadra – egy break-táncos műsort adott elő. Pörgő csípőjével és kacskaringós lábaival a kutya tánca talán kissé veszélyes volt, de a tömeg szerencsére távol volt tőle.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a breaktáncos kutya gazdáival volt-e jelen, vagy inkább a közösség által gondozott kóbor kutya. De az a tény, hogy ő és a többi kóbor kutya is csatlakozhattak, megható egy olyan napon, amikor a családot és egymást ünnepeljük.

@scorpiondelanoche #firulaisentiktok ♬ sonido original – Scorpiondelanoche


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló