A család örökbe fogadott egy kutyát, aki korábban még sosem volt házi kedvenc

Claude, a magányos kutyus eddig még sosem volt házi kedvenc, azonban egy nap minden megváltozott.

Claude “gazdája” versenyeztetni akarta őt, később azonban már nem volt kedve vele foglalkozni, ezért egy udvaron lévő karámba helyezte, ahol 2 évig élt magányosan, elhanyagoltan. Később egy állatmentő szervezet vette át, ahol az orvosi vizsgálatok után örökbefogadható lett, majd egy család kezdett érdeklődni utána, akik egyből beleszerettek, ahogy meglátták őt, így haza is vitték magukkal.

Megmentése azonban nem csak neki, hanem gazdáinak is egy új kaland volt. Claudenak korábban nem volt gazdája, sem otthona. Minden új volt számára, még az is, hogy kapott egy saját nevet.

házikedvenc

Fogalma sem volt, hogy mit is kéne csinálnia a lakásban, még a lépcsőn is kézben kellett levinni. Claude azonban idővel kezdte jól érezni magát otthonában, egyre jobban kezdett megbízni új gazdáiban. Amikor pedig végre teljesen megnyílt, gazdái rájöttek, hogy ő a legszeretnivalóbb kutya, akivel valaha találkoztak.

házikedvenc

Claude imád futni, a gazdái pedig gyakran vitte el őt a közeli strandra, ahol kedvére szaladgálhatott. A családnak csak annyit kellett kérdeznie, hogy “futás?” és ő már fel is pattant és az ajtóhoz rohant. Claude nagyon gyors, gazdái pedig imádják nézni, amikor boldogan, önfeledten fut.

Claude nagyon szerencsés, hogy ilyen jószívű családhoz került, akik sosem lennének képesek őt elhanyagolni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló