A menhely leghosszabb lakója nem hajlandó hátrahagyni plüssjátékait, miután örökbefogadták

Gofri egy nőstény pitbull, aki imádja a plüssállatait, szinte sosem lehet őt nélkülük látni. Ez a viselkedése pedig nem véletlen alakult ki nála, hiszen egy richmondi állatmentő egyedül bolyongva talált rá az utcán. Amíg pedig a menhelyen tartózkodott, a plüssállatok a legjobb barátai lettek.

2023 januárjában lett Gofri a menhely legidősebb lakója. Mivel a menhely dolgozói nagyon megszerették, nagyon szurkoltak és izgultak azért, hogy Gofri egyszer találjon egy tökéletes otthont.

plüssjáték

Gofri plüsseinek köszönhetően sosem érzi magát egyedül. Rajongása akkor kezdődött, amikor besétált az irodába és meglátta az egyik plüssmackót, majd meglátta a többi plüsst és nagyon megörült. Azóta ha meglát egy játékot, magával viszi és barátként tekint rá. Kutyákkal nem akart barátkozni, így a plüssökkel töltötte idejének nagy részét.

plüssjáték

Végül Gofrit egy kedves nő fogadta örökbe, aki nemrég vesztette el idős kutyáját. Amint meglátta Gofrit, azonnal beleszeretett és nem volt kérdés, hogy magával viszi. Természetesen barátait is vitte magával, nélkülük el sem indulhattak.

A menhely munkatársai elmondták, hogy még sosem találkoztak ilyen édes és vicces kutyával. Bár nagyon hiányozni fog nekik, örülnek, hogy végre egy szerető otthonban élhet tovább.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló