Egy szemétdombon alvó kóbor kutyára találtak, aki nem tudja abbahagyni megmentői ölelését

szemétdombonélő

Missouri államban egy állatbarát ember észrevett egy szemétdombon pihenő kutyát. Mivel többször is látta már ott, így úgy döntött, hogy segítséget kér. Felhívott egy állatmentő csapatot, akik azonnal elindultak, hogy jobb életet biztosítsanak számára.

Az állatmentők tudták, hogy el kell nyernie a kutya bizalmát, ezért egy kis csemegét vett elő, hisz látszott rajta, hogy régóta nem evett. Ám amikor a nő felajánlotta neki a kolbászdarabkát, a kutya elsétált mellette és egyenes a nőhöz ment. A kutyus olyan közel ment a megmentőjéhez, amennyire csak tudott és mélyen a szemébe nézett, mintha tudta volna, hogy segíteni fog rajta.

szemétdombonélő

Miután elnyerte a kutya bizalmát, a nő a kocsijához vezette a kutyát, pórázon. Amint a kutya megérkezett a menhelyre, a Little Toes( Kislábujj) nevet kapta, és az összes menhelyi dolgozó szívét meghódította kedves személyiségével. Mindenkivel barátságos volt és mindenkit megölelt.

szemétdombonélő

Igaz, hogy Kislábujj alig két napot töltött a menhelyen, hiszen ideiglenes otthonba került, de ezalatt az idő alatt mindenkinek mosolyt csalt az arcára. Jelenleg azzal tölti az idejét, hogy ideiglenes gazdáit és kutyatestvéreit halmozza el ölelésekkel és szeretettel. Most, hogy egy biztonságos otthonban van egyre jobban fejlődik és javul az egészségi állapota is.

szemétdombonélő

Bár a menhelyi dolgozóknak nagyon hiányzik a kutyus, örülnek neki, hogy soha többé nem kell szemétdombon aludnia és éheznie. Reméljük hamarosan megtalálja örök családját, aki viszonozza neki a sok szeretetet és törődést.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló