Évekig tartó keresgélés után végre családra talál a 18 éves, beteg kutya

időskutya

Amikor egy kölyökkutya érkezik egy állatmenhelyre, nagyon sok esetben rögtön sikerül családot találni számára. Azonban az idősebb kutyák már nem olyan szerencsések, ők gyakran a menhelyen maradnak utolsó napjaikon is. Azt gondolták, hogy ezzel a pitbull keverékkel, Kane-nel is ez fog történni.

Országosan az állatmenhelyek évente több mint 3 millió kutyát fogadnak be, de csak 2 millió kutyát fogadnak örökbe. Az 1 millió kutya közül az idősebb, nagyobb kutyáknak van a legnehezebb sorsuk. Ez különösen igaz az olyan fajtákra, mint a Pitbull, akiknek már rossz hírük van a tisztességtelen gazdáik miatt. Amikor pedig a 18 éves Pitbull, Kane megérkezett a menhelyre, a jövője nem tűnt nagyon fényesnek.

időskutya

Idősebb kutyát befogadni azt jelenti, hogy támogatni kell anyagilag az egészségügyi problémáit is. Kane az egyik szemére vak volt és a másikra is csak gyengén látott, emellett pedig súlyos ízületi gyulladásban is szenvedett.

Egy nap azonban egy igazi csoda történt. Évekig tartó keresgélés után, a növekvő állatorvosi számlák és a kora ellenére egy kedves család úgy döntött, hogy Kane az, akit magukhoz akarnak venni. Kane nem is lehetett volna ennél boldogabb, a család pedig nagyon örült, hogy sikerült egy szerető társra találni. A menhely kitartó munkájának köszönhetően Kane boldogan tölthette utolsó napjait.

 

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló