Megtört szívű kóbor kutya nem hajlandó elhagyni legjobb barátja oldalát, miután elütötte egy autó

megtörtszív

A kutyákról köztudott, hogy nagyon hűségesek és odaadó társak. Nem csak az emberekkel, de más állatokkal is képesek szoros barátságot kialakítani és velük maradnak a nehéz pillanatokban is.

Így történt ez egy kutyával is, aki megmutatta, hogy valóban hűséges és szerető társa legjobb barátjának. A kutyát elütötte egy autó, barátja pedig végig mellette maradt vigasztalásképp.

Az elütött kutya körül rengeteg járókelő állt, majd egy állatmentő avatkozott közbe. Amikor odaért, akkor látta, hogy a kutya súlyosan megsérült, ám ami még jobban megdöbbentette az az, hogy nem egyedül volt. A megsérült kutya barátja végig mellette volt és vigyázott társára, és igyekezett elkergetni a bámészkodókat.

megtörtszív

Az állatmentők mindkét kutyát magukkal vitték az állatkórházba, ahol a sérült kutya a Soul, míg barátja a Szív nevet kapta. Szív egész úton aggódott, hogy mi lesz a barátja sorsa. Sajnos Soul maradandó sérüléseket szenvedett, háttörés miatt. Az állatmentők mindent megtettek, hogy segítsenek a kutyán, de szegény kutya nem élhetett volna fájdalommentes, teljes életet, ezért úgy döntöttek, hogy végleg elbúcsúznak tőle.

megtörtszív

Szív mindvégig barátja mellett maradt, nem hagyta magára utolsó levegővételénél sem. Egymás mellett feküdtek, majd Soul végleg lehunyta szemeit. Az állatmentők Szívvel együtt gyászolták az elhunyt Soult.

Szív odaadása mindenkit nagyon meghatott, így kedveskedni akartak neki egy ajándékkal, ami segít neki emlékezni barátjára. Egy nyakörvhöz csatolható nyakláncot kapott, amibe Soul hamvai voltak benne, így mindig együtt lehetnek. Szív ezekután kapott egy meleg fürdőt és az állatmentő csapat megígérte neki, hogy meg fogja adni azt a szeretetet és törődést, amit megérdemel, ha pedig készen áll rá, egy szerető, örök otthon keresnek neki.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló