A férfi újra találkozik kutyájával, akit el kellett hagynia, amikor hajléktalanná vált

hajléktalanférfi

A kutyáinkat szeretni azt jelenti, hogy bármit megteszünk értük, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy feladjuk őket, hogy jobb életet élhessenek. Így tett egy floridai férfi is, aki nehéz időket élt és hajléktalanként találta magát. Dakota a legjobb barátja, de tudta, hogy az utcán élni nem élet egy kutya számára. Nem engedhette meg magának, hogy ételt kínáljon neki, ezért áldozatot hozott és a lehető legkeményebb dolgot megtette, hogy gondoskodjon Dakotáról.

Szőrös babáját a Tampa Bay Humane Societyre bízta, remélve, hogy jobb életet talál. A menhelyen Dakotát az összes személyzet gondozta és szerette, de az emberek nem vettek róla tudomást és nem fogadták örökbe. Bár felkavarónak tűnik, nem véletlenül történt ez így.

hajléktalanférfi

A menhelyet felhívta Dakota gazdája, aki végül Dakota rövid menhelyi tartózkodása alatt hozta helyre életét. Talált egy új munkát, egy házat és felhívta a menhelyet abban a reményben, hogy Dakota még mindig ott van. Egy része arra számított, hogy már örökbe fogadták, de amint meghallotta, hogy még mindig ott van, tudta, hogy ez a sors keze.

A menhely dátumot tűzött ki a férfinak, hogy újra találkozzon legjobb barátjával, és az időzítés nem is lehetett volna édesebb.

“Amikor elvittük Dakotát a gazdájához, felsikított az örömtől, és a karjaiba szaladt” – írta a Tampa Bay Humane Society a Facebookon. “A fiatal férfit annyira elöntötték az érzelmek, hogy sírni kezdett. Legyünk őszinték, mi is! Nagyon szívmelengető pillanat volt.”

Az elválaszthatatlan pár közös képet készített, ketten fültől fülig vigyorogtak. Dakota gazdája feláldozta magát, hogy a lehető legjobb életet adja neki, de végül ő fogja biztosítani számára a legjobb életet!

A menhely új pórázt, új nyakörvet és hat hónapos megelőző gyógyszert adott Dakotának, hogy ezzel is segítsen a gazdájának talpra állni.

Tudjuk, hogy Dakotának nagyszerű élete lesz a gazdájával, és nagyon örülünk, hogy végül mindkettőjüknek helyrejött az élete. Az álmok tényleg valóra válnak!

hajléktalanférfi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló