Az orvosok kételkedtek abban, hogy a kutya valaha is járni fog, de ő bebizonyította, hogy tévednek

lehetetlen

A kutyák rengeteg örömöt, vidámságot és meglepetést okoznak a mindennapjainkban. Sajnos azonban a betegségek őket sem kerülik el, ezért is elengedhetetlen a rendszeres orvosi kivizsgálás. Vannak olyan betegségek, amelyek mozgáskorlátozottá tehetik őket, mint a gerincvelő stroke, ami óriási hatással van a mozgásra.

Erre a betegségre egyelőre nincs gyógymód, de javasolják az állat rehabilitációját. Az eredmények pedig függnek a kutya akaratától és a támogatástól. Egyes orvosok szerint az ilyen betegségben szenvedő kutyák soha többé nem fognak járni; ahogyan Maggienek is mondták.

lehetetlen

Maggie-nél öt éves korában diagnosztizálták a betegséget. Az orvosok azt tanácsolták a gazdiknak, hogy jobb, ha elaltatják, hiszen sosem fog már újra lábra állni. Azonban a gazdiknak eszük ágában sem volt lemondani Maggieről, bíztak kutyájuk akaratában.

Maggie pedig harcolt azért, hogy bebizonyítsa az orvosoknak, hogy igenis tévednek. Maggie hidroterápián, akupunktúrán, masszázson és fizioterápián vett részt a cél elérésében. Alig várta, hogy újra a füvön futkározhasson. Ezután megtörtént az, amire mindenki várt; 2 év küzdelem után Maggie képes volt segítség nélkül mozgatni a végtagjait.

lehetetlen

Maggie azóta a legboldogabb életet éli, amilyet minden kutya megérdemel. Bebizonyította, hogy képes a lehetetlenre, és az orvosok tévedtek. Szerencsére gazdái a végsőkig küzdöttek érte és ez minden erőfeszítést megért!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló