A kisfiú a menhelyen hagyja a kutyáját, majd egy megható dolgot kér a menhelytől

elhagyva

2 éve terjedt el egy mexikói kisfiú története, aki annak érdekében, hogy kutyusa többé ne legyen az apja által elkövetett bántalmazás áldozata, úgy döntött, hogy egy állatmenhelyen hagyja, hogy a szakemberek gondoskodhassanak a kölyökkutyáról.

A kiskutya, Simon ekkor még csak néhány hónapos volt, és a fiú elmondása szerint apjának elege volt a sírásából, ezért folyamatosan verte.

elhagyva

“El kell hagynom Simont. Ő az én kutyám, nem akarom, hogy apám megüsse. Sokat sír, mert nincs ennivalója. Itt hagyom a félre tett pénzem egy kis ételre. Ne üsd meg, mert apám sokat üti. Simón sokat eszik” – írta a fiatal fiú egy megható levélben, ami bejárta a világot.

A legtöbb érzelmet azonban a fiú utolsó üzenete váltotta ki a levelében: “Ne adjátok örökbe. Ha nagy leszek, eljövök Simonért”.

elhagyva

Természetesen két év elteltével Simon egy gyönyörű, felnőtt kutyává nőtt fel, aki tele van életerővel az alapítvány gondoskodásának köszönhetően. A fiú azonban nem szegte meg az ígéretét, és bár még nem tudta elvinni a kutyáját, továbbra is nagyon odafigyel rá, elküldi neki a megtakarított pénzét, ami a gondozására van, és folyamatosan látogatja.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló