A motoros látja, hogy egy kutyát bántalmaznak az út szélén, majd szívmelengető dolgot tesz

motoroskutya

Erős megjelenése ellenére a motorosnak a legtisztább szíve van és mindent képes megtenni, hogy segítse és megvédje azokat, akiknek leginkább szükségük van rá, különösen, ha egy védtelen állatról van szó, aki nem tud beszélni vagy megvédeni magát.

Brandon Turnbow amerikai motoros és zenész, aki nagyon élvezi azokat a pillanatokat, amikor a motorján kívül más társasággal indul útnak. Egy alkalommal azonban találkozott valamivel, ami eltérítette az útját.

motoroskutya

Miközben vezetett, és keresett egy jó helyet, ahol találkozhat az apjával, Brandon egy autót látott megpillantani, ami éppen letért az útról. A motoros azonnal azt hitte, hogy a sofőrnek valószínűleg segítségre van szüksége. Ám ahogy közelebb értek, Brandon rájött, hogy nem a sofőrnek van szüksége segítségre, hanem egy tehetetlen kutyának, aki a legrosszabb fizikai bántalmazásban részesült, majd az úton hagyták egyedül.

Amint a jármű elhajtott, a motoros  odafutott, ahol a férfi elhagyta gyönyörű, fehér kutyáját. Brandon ellenőrizte, hogy az állat biztonságban van. De nem hagyhatta egyedül úgy, ezért úgy döntött, hogy Mr. Davidsonnak nevezi el, és útitársává teszi.

motoroskutya

Amint a kutyus felült új barátja motorjára, megértette, hogy minden rossz dolognak már vége és élete új szakasza felé tart.  Sok móka után Brandon és Mr. Davidson visszaültek a motorkerékpárjukra, hogy újra útra keljenek, ezúttal a kiskutya új otthonába, ugyanis Brandon úgy döntött, örökbe fogadja a kiskutyát és hazaviszi magával.

motoroskutya

Bár a kutyus rendkívül hálás, hogy örökbe fogadták, Brandon számára is  egy életre szóló élmény volt, és rendkívül szerencsésnek tartja magát, hogy a legcukibb kutya gazdája lett, aki elkíséri őt otthon és az úton is.

motoroskutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló