A pitbullt egy bevásárlókocsiban hagyják magára, miután a családjának már nem volt rá szüksége

bevasarlokocsiban

Nemrég egy kisállatbolti dolgozó furcsa hangokra lett figyelmes a bevásárlókocsik közelében. Közelebb ment, hogy kiderítse a hang forrását, majd egy ijedt pitbull kutya emelte fel a fejét, és kétségbeesetten kezdett nyüszíteni a segítség reményében.

bevasarlokocsiban

Az ott dolgozó nem tétlenkedett, amivel valószínű megmentette a kutyus életét. A kutya már több, mint fél órája ült szűkösen a bevásárlókocsiban és látszólag sürgősen orvosi vizsgálatra volt szüksége. A nő egy csoportban kért segítséget a kutyának, akit később Monroe-nak nevezett el.

Szerencsére a segítség hamar megérkezett, majd egy állatmentő segítségével elvitték Monroe-t egy állatorvoshoz kivizsgálásra. Kiderült, hogy a kutya három éves, és sebei miatt sürgősen műtétre van szüksége. Azóta a műtétet elvégezték, szerencsére sikeres volt és a kutya már jobban érzi magát.

bevasarlokocsiban

Elder, a bolti dolgozó elmondta, hogy Monroe nagyon kedves, jószívű pitbull, aki nagyon hálás, amiért megmentette, ezt pedig rengeteg puszival és bújással fejezi ki.

Monroe jelenleg egy ideiglenes otthonban van, amíg meg nem találja tökéletes családját, aki sosem lenne képes arra, hogy elhagyja. Monroe nagyon sok megpróbáltatáson ment keresztül, így megérdemel egy meleg, békés otthont, ahol rengeteg szeretettel árasztják el.

bevasarlokocsiban


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló