A kiskutyát gazdája “butának” gondolta, ezért bántalmazta, majd magára hagyta

bántalmazva

A kölyökkutyák rengeteg szeretetet és boldogságot hoznak az életünkbe, ezért is képtelenek vagyunk elhinni, hogy léteznek olyan gonosz emberek, akik szándékosan képesek ártani ezeknek az édes négylábúaknak. Sajnos azonban vannak ilyen emberek, és szegény állatok szenvednek miattuk.

A férfi elválasztotta a kiskutyát anyjától és miután “butának” tartotta, ezért bántalmazta, majd magára hagyta. A kiskutya testét sebek borították, és a kukacok is megjelentek körülötte. Amikor rátaláltak nagyon rossz állapotban volt testileg és lelkileg is.

bántalmazva

Az állatmentők hiába beszéltek hozzá, a kutyus nem fordult meg. Teljesen tehetetlenül és kiszolgáltatottan feküdt az út szélén és nagy szüksége volt a segítségre. Szerencsére megjelent egy állatbarát, aki azonnal elvitte egy állatkórházba, ahol a Lora nevet kapta. A felépülése nagyon hosszú időt vesz igénybe, de mindenki azon dolgozott, hogy segítsen rajta.

bántalmazva

Először a sebeit kezdték el kezelni, és eltávolítani a kukacokat, majd antibiotikumot kapott, hogy stabilizálják az állapotát. Lora orvosi ellátása sok pénzbe került, így szükség volt egy örökbefogadóra, aki később elhivatottan ápolja tovább és adagolja neki a gyógyszereket, és legfőképp szeretetet biztosít számára.

Szerencsére sikerült ilyen embert találni, aki biztonságos otthont nyújt számára. Később azonban kiderült, hogy a kutyára további kihívások várnak, ugyanis kiderült, hogy Lora teljesen süket és vak. Sajnos azonban itt még nem ér véget, hiszen szaglása sincs, így minden tájékozódási lehetőséget elvesztett.

Az biztos, hogy Lorára rengeteg kihívás vár, azonban gazdája mindvégig mellette lesz és segít neki, hogy boldog életet élhessen.

bántalmazva


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló