A menhelyen élő kutya a mancsát kidugva próbálja megfogni az emberek kezét – hátha így örökbefogadják

Maxine

A kutyáknak mindennap nehéz, ha azt bezárva egy menhelyen töltik. Hideg van, hangzavar, mindenki idegen számukra, szeretetet pedig nem sokat kapnak. Így volt ezzel Maxine is, egy németjuhász keverék kutya, aki hónapok óta volt a menhelyen, ám úgy döntött, hogy nem adja fel, mindent megtesz, hogy egy család örökbe fogadja.

Maxine több, mint két hónapja tartózkodott a San bernardinoi állatmenhelyen, közben pedig egy kitalálta, hogy ha kinyújtja a mancsát, akkor hozzáérhet az emberekhez, ezáltal pedig egy kis szeretetet is bezsebelhet. Ezt észrevették a menhelyi dolgozók is és közzétették a közösségi oldalakon.

“Ez a gyönyörű kutya ki van éhezve a szeretetre.” – írták a bejegyzésben.

Maxine

A bejegyzésben az is kiderült, hogy Maxine azért került a menhelyre, mert a családnál élt még egy kutya, aki nem szerette Maxinet. Ezért Maxine családja úgy döntött, hogy a menhelyre viszi őt, hátha megtalálják neki a tökéletes családot.

Maxine

Maxine mindig nagyon izgatott, ha valaki odamegy hozzá a kennelhez, mindig nagy örömmel fogadja. Bár a menhely munkatársai imádják őt, azonban szeretnék neki megtalálni a tökéletes otthont. Sajnos Maxine még mindig tökéletes otthonát keresi, de a menhelyen dolgozók mindent megtesznek azért, hogy minél hamarabb egy család részese legyen.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló