A kóbor kutya odaszalad egy nőhöz a parkolóban, és egy meglepő helyre vezeti

meglepetés

Mitzi Brogdon egy mozgalmas nap kellős közepén volt, amikor egy pillanatra lehunyta a szemét. Amikor pedig kinyitotta, egy barna-fekete kutya állt egyedül az út melletti kavicsos parkolóban. A Street Dog menhely elnöke és igazgatója aznap már megmentett egy másik kutyát, de tudta, hogy nem vezethet tovább, anélkül, hogy nem segített.

Amikor az elhagyott kutya felé közeledett, akit később Dollynak hívtak, a nő megdöbbent, milyen barátságos, hiszen azonnal simogatásért könyörgött. Hamarosan azonban világossá vált, hogy Dollynak többre van szüksége, mint egy kis simogatásra.

meglepetés

Úgy tűnt, a kutya könyörgött azért, hogy Brogdon kövesse őt. Dolly elindult egy toronyhoz vezető ösvényen, a nő pedig követte őt. Az út végén pedig meglátta a kutya kölykeit, akik egy kidőlt fa törzsénél pihennek.

meglepetés

Ahogy minden kiskutya izgatottan kiszaladt “otthonukból”, Brogdon meglepődve vette észre, hogy összesen 16 kölyökkutya jött elő. Később kiderült, hogy ezek a kiskutyák 3 különböző alomból származnak, ami azt jelentette, hogy Dolly sok olyan kiskutyára vigyázott, akik nem is az övéi. A bátor anyakutya gondoskodott arról, hogy a kicsiknek legyen menedékük és ételük.

meglepetés

A nő azonnal segítséget hívott, majd menhelyeket keresett, ahová el tudja helyezni a kutyákat. A kicsik végül ideiglenes otthonba kerültek, majd amint minden oltásukat megkapták, örökbefogadhatók lesznek. Emellett Dollynak is igyekeznek találni egy nagyon jó családot, ahol imádják őt, hiszen megérdemli, hiszen a kicsik életét ő mentette meg!

meglepetés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló