A súlyosan sérült kutya odavonszolja magát egy kocogó emberhez, hogy segítsen rajta

Lilac

Lilac, a kutya törött állkapcsával és törött lábával próbált életben maradni, amikor egy kocogó Atlantában meglátta egy jármű alatt feküdni. Más kutyák és emberek is súlyosan megtámadták a kutyát. Amikor azonban az állatbarát nő közeledett hozzá, kikúszott az autó alól, egyenesen a nő felé indult, remélve, hogy segíteni fog rajta. Olyan volt, mintha tudta volna, hogy jó ember és megmenti őt.

Lilac

A nő ezután se hagyta magára, egy new yorki állatkórházba szállította, ahol sürgősségi ellátást kapott. További vizsgálatok során kiderült, hogy nem csak a törött lábával és állkapcsával szenved, de gyomorsérülést is kínozza, miután eltalálták egy golyóval. Sérülései ellenére Lilac csóválta a farkát, amikor figyeltek rá.

Lilac

Egy életen át szenvedett fájdalmaktól és borzalomtól, de mégis szeretné, ha valakihez tartozhatna.

Az állatorvosok nem tudták megmenteni a lábát, de mindent megtettek azért, hogy a többi testrészét helyre hozzák. Lilacnak most három lába van, de a teljes felépülés felé halad. A kórházban pedig rengeteg szeretet kap, amitől lelkileg is kezd helyre jönni és imádja a róla gondoskodó embereket!

Lilac

Egy hónap elteltével pedig egy szuper gazdi örökbe fogadta, aki rengeteg szeretet ad neki, amit mindig is érdemelt volna!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló