A kóbor kutya sikoltott a fájdalomtól, amikor a megmentői közelebb léptek felé

Masik

Egy nap a Hope For Paws állatmenhelyre egy férfi telefonált be, miután egy ijedt, sérült kutyára talált, akinek mihamarabb segítségre volt szüksége.

Egy állatbarát férfi, Mike Badger megetette a magányos kutyát, majd legmegfelelőbb helyet kereste, akik segíthetnének a bajba jutott kutyán.

A férfi az állatmentőket elvezette a kutya rejtekhelyére, ahol azonban már nem találták. Csak később vették észre, hogy egy forgalmas parkoló melletti falnál fekszik. Óvatosan közelítettek felé, ugyanis nem akarták, hogy a kutya megijedjen és a forgalmas út felé vegye az irányt.

Masik

A kutya azonban megrémült, amikor meglátta a felé közelítő embereket, és elrohant. Egy hosszabb kergetőzés után sikerült egy csapdával elkapniuk a rémült kutyát.

A kutya rettentően félt és sikoltozni kezdett, majd a csapdából is igyekezett minden erejével kiszabadulni, ugyanis ekkor még nem tudta, hogy ezek az emberek csak segíteni akarnak neki. Egy rövid idő után megnyugodott és képes volt az ételt is elfogadni a megmentőitől.

Masik

A kutyus a Masik nevet kapta, ezután pedig egy állatorvoshoz került, ahol alapos kivizsgálás után leborotválták a bolhákkal, kosszal és csomókkal teli bundáját. Később a röntgenfelvételek kiderítették, hogy Masik medencecsontja eltört, ezért is sikoltott annyira. Az állatorvos azonnal megműtötte, ami sikeres volt.

Masik

Masik azóta már ideiglenes otthonában gyógyul, ahol rengeteg szeretetet kap, hamarosan pedig örökbefogadható is lesz.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló