A német juhászkutya anyjuk által elutasított oroszlánkölyköket fogad örökbe

oroszlánkölykök

A kutyák fantasztikus élőlények, akik más állatokról is szívesen gondoskodnak. Így tett egy német juhászkutya is, aki befogadott pár oroszlánkölyköt, miután anyjuk, egy Sirona nevű oroszlán már nem akart róluk gondoskodni.

Az oroszországi Oroszlán Park személyzete vette észre, hogy Sirona aggasztóan viselkedik; rendkívül visszahúzódó volt és nem akart törődni a kicsikkel. Két kölyke már nagyon lesoványodott és kiszáradt, ekkor döntötték el az ott dolgozók, hogy el kell választani az anyától a kölyköket.

oroszlán

A személyzetnek ekkor támadt egy furcsa ötlete. Megpróbálták összehozni az oroszlánkölyköket és a német juhászkutyát, Sandrát, hátha segít őket felnevelni. Sandra nem volt elutasító, úgy fogadta magához a két kölyköt, mintha mindig is ismerte volna őket, ami nagyon meghatotta a személyzet tagjait.

oroszlánkölykök

Sandra minden gond nélkül eteti a kölyköket, a teje pedig megfelelő a kicsik számára, ugyanis minden olyan tápanyagot tartalmaz, ami szükséges a kölykök növekedéséhez. A gondozók tudják, hogy ez az idilli kapcsolat nem tarthat a végtelenségig, azonban annak nagyon örülnek, hogy Sandra ezzel megmentette a kicsik életét, hiszen kétségtelenül szükségük volt egy gondoskodó anyára. Remélik, hogy ők hárman később is jó kapcsolatot fognak ápolni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló