A nő vesz egy kanapét és egy elhagyott kutyát talál benne

kanapébazárva

Egy túlélő. Így jellemezhetjük azt a kóbor kiskutyát, akit egy kanapéban találtak, miután az egész délutánt ott töltötte. Korábbi gazdái meg akartak szabadulni a kanapétól, és úgy döntöttek, hogy így egyszerre két dolgot dobnak ki; a kanapét és a kutyájukat. Az immár örökbe fogadott és egy rendkívül szerető családdal boldog Mel – ahogy később elnevezték – lábadozik az átélt traumából.

Melt pár napja találták meg egy használt kanapérekeszben, amelyet Heleia Araujo vásárolt. Az asszony kimosta, majd kirakta a napra száradni a bútort, majd este úgy döntött, hogy beviszi a házba. Amikor vitte, nyögéseket hallott és megriadt. Amikor rájött, hogy egy állat van benne, elkezdte kitépni az összes anyagot, hogy megmentse az életét.

kanapébazárva

A kiskutya alultáplált és sérült volt, és a bundája is nagyon rossz állapotban volt. Ezért a nő elvitte egy állatorvoshoz, ahol először leborotválták a bundáját. Szerencsére az alultápláltságon kívül Mel teljesen egészséges volt. Heleia sajnos nem tarthatta meg, ugyanis már volt 2 örökbe fogadott kutyája, így elkezdett neki egy szerető otthont keresni.

Szerencsére hamar talált egyet, ahová elég gyorsan beilleszkedett.

kanapébazárva

“Szörnyű, és ugyanakkor nagyon ragaszkodó és imádnivaló. Körbeszalad a házban, kiborítja a szemetet, kiássa a növényeimet. De ő még kölyök, és ebben a szakaszban türelmesnek kell lennünk vele” – mondta új gazdája, Soraya.

Mel új otthona mellett kapott egy szintén megmentett kutyatestvért, két hörcsögöt és három halat. “Már otthon érzi magát, Jhonny, a kutya, talált egy partnert, akivel pihenhet és játszhat”– meséli Soraya.

Neki köszönhetően ez a kis kutya most boldog életet él. Végre rátalált a szeretetre és maga mögött hagyhatja a szörnyű múltat. Mel megérdemelte ezt a boldogságot! Most egykori tulajdonosai ellen nyomozás folyik és a bíróság előtt kell felelniük tetteikért.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló